KOMT U ER NIET UIT? 0548-201017
Hypotheek Zupthen

HYPOTHEEK NIJVERDAL

U woont in Nijverdal en wilt een hypotheek afsluiten? Wij geven u passend advies.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  Al jarenlang helpen we klanten in Nijverdal met het aanvragen van een hypotheek,bent u de volgende?

 • ALLE OPTIES

  Wij vergelijken alle hypotheekverstrekkers om er voor u de meest geschikte uit te kiezen.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

U bent woonachtig in Nijverdal en op zoek naar naar een hypotheek die bij u past. Of u wilt uw huidige hypotheek oversluiten? Dan is het goed om te bekijken welke opties u heeft qua hypotheek in Nijverdal. Ekelmans Financieel Advies helpt u graag verder.   

Hypotheekvormen

Herkent u zich in bovenstaande situatie? Dan is het mogelijk dat u verschillende vragen heeft. Want welke hypotheekvorm is nu het meest geschikt voor u? Het aanbod in hypotheken is zeer groot. U wilt natuurlijk geen overhaaste beslissingen nemen, omdat u voor een langere periode een hypotheek aangaat. 

Hypotheekverstrekkers

Naast de keuze uit verschillende hypotheekvormen zijn er ook nog eens meerdere hypotheekverstrekkers in Nijverdal actief. U kunt uw keuze baseren op online ervaringen, recensies of ervaringen van familie en vrienden uit Nijverdal. Maar geeft het u niet een goed gevoel als u zich laat adviseren door een onafhankelijk hypotheekadviseur?

Hypotheekafspraak Nijverdal

Spoken er vragen door uw hoofd met betrekking tot het af- of oversluiten van een hypotheek in de omgeving van Nijverdal? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend, en er is alle ruimte om op uw persoonlijke situatie in te gaan.

 

Bel nu: 0548-201017

BEOORDELINGEN

 • De adviseur gaf een goede en duidelijke uitleg, over verzekeringen en hypotheken. Hij adviseerde ons precies wat we nodig hadden , en probeerde ons geen verzekering af te laten sluiten waar we niks aan hebben.

  Nick Koers
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Zeer heldere uitleg en veel verrichte efforts voor optimaal resultaat.

  Hans de Vries
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden. 

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!