KOMT U ER NIET UIT? 0572-700228
Hypotheek Zupthen

HYPOTHEEK RAALTE?

Woont u in Rallte en wilt u een hypotheek afsluiten? Wij geven u passend advies.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  Al jarenlang helpen we klanten in Raalte met het aanvragen van een hypotheek,bent u de volgende?

 • ALLE OPTIES

  Wij vergelijken alle hypotheekverstrekkers om er voor u de meest geschikte uit te kiezen.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Bent u op zoek naar een passende hypotheek in Raalte? Dan is het goed om uit te zoeken welke mogelijkheden u heeft qua hypotheek in Raalte. Ekelmans Financieel Advies helpt u graag in dit traject! 

Hypotheekvormen

Herkent u zich in bovenstaande situatie? Dan zit u waarschijnlijk met verschillende vragen. Want welke hypotheekvorm past nu het beste bij mij? Het aanbod in hypotheken is behoorlijk groot, en omdat u met een hypotheek voor een langere periode een verplichting aangaat, wilt u natuurlijk geen overhaaste beslissingen nemen.

Hypotheekverstrekkers

Naast de diverse hypotheekvormen zijn er ook nog eens meerdere hypotheekverstrekkers in Raalte actief. U kunt bij uw keuze afgaan op online ervaringen, recensies of ervaringen van familie en vrienden uit Raalte. Maar geeft het u niet een goed gevoel als u zich laat bijstaan door een onafhankelijk hypotheekadviseur?

Hypotheekafspraak Raalte

Spoken er vragen door uw hoofd met betrekking tot het af- of oversluiten van een hypotheek in de omgeving van Raalte? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend, en er is alle ruimte om op uw persoonlijke situatie in te gaan.

 

Bel nu: 0572-700228

BEOORDELINGEN

 • De adviseur gaf een goede en duidelijke uitleg, over verzekeringen en hypotheken. Hij adviseerde ons precies wat we nodig hadden , en probeerde ons geen verzekering af te laten sluiten waar we niks aan hebben.

  Nick Koers
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Zeer heldere uitleg en veel verrichte efforts voor optimaal resultaat.

  Hans de Vries
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!