KOMT U ER NIET UIT? 074-7002148
Hypotheek Zupthen

HYPOTHEEK HENGELO?

U woont in Hengelo en wilt een hypotheek afsluiten? Wij geven u passend advies.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  Al jarenlang helpen we klanten in Hengelo met het aanvragen van een hypotheek, bent u de volgende?

 • ALLE OPTIES

  Wij vergelijken alle hypotheekverstrekkers om er voor u de meest geschikte uit te kiezen.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

U heeft een woning in Hengelo gekocht en u bent op zoek naar hypotheekadvies? Of u wilt alleen uw hypotheek oversluiten? Wat uw situatie ook is, u dient eerst na te gaan welke mogelijkheden u heeft qua hypotheek in Hengelo. Wij, van Ekelmans Financieel Advies, zijn u graag van dienst. 

Hypotheekvormen

Komt bovenstaande situatie u bekend voor? Dan heeft u waarschijnlijk meerdere vragen. Zoals welke hypotheekvorm het meest passend voor u is . Er zijn veel meerdere hypotheekvormen. Omdat u met een hypotheek een langdurige verplichting aangaat, wilt u natuurlijk goed nadenken voordat u een hypotheek afsluit.

Hypotheekverstrekkers

Naast de keuze uit verschillende hypotheekvormen, kunt u ook kiezen uit verschillende hypotheekverstrekkers. In Hengelo zijn verschillende hypotheekverstrekkers actief. Welke hypotheekverstrekker is voor u de juiste? U kunt hiervoor afgaan op ervaringen van bekenden of online recencies. Maar u kunt zich ook laten adviseren door een onafhankelijk hypotheekadviseur met jarenlange ervaring.

Hypotheekafspraak Hengelo

Woont u in de omgeving van Hengelo en heeft u vragen over uw hypotheek? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend, en er is alle ruimte om op uw persoonlijke situatie in te gaan.

 

Bel nu: 074-7002148

BEOORDELINGEN

 • De adviseur gaf een goede en duidelijke uitleg, over verzekeringen en hypotheken. Hij adviseerde ons precies wat we nodig hadden , en probeerde ons geen verzekering af te laten sluiten waar we niks aan hebben.

  Nick Koers
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!