KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
 • huis kopen starter

ALS STARTER EEN HUIS KOPEN?

Wij zorgen ervoor dat u als starter goed voorbereid een huis koopt.

 • VRAGEN

  Hoe hoog is uw eerste hypotheek en welke hypotheekvorm moet u kiezen? Wij geven u de juiste antwoorden op deze vragen.

 • WIJ OPEREREN LANDELIJK

  Het maakt ons niet uit waar u uw eerste huis wilt kopen, wij opereren landelijk en adviseren u graag.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Als starter een huis kopen is een spannende onderneming. U wilt natuurlijk zonder zorgen uw eerste huis kopen, en dit roept veel vragen op. Hoe werkt het eigenlijk om als starter een huis te kopen? Waar moet ik op letten? Met welke partijen krijg ik allemaal te maken en in welke prijsklasse kan ik mijn eerste huis zoeken?

Mogelijkheden voor starters

Ekelmans Financieel Advies helpt u graag op weg met het beantwoorden van al uw vragen omtrent de aankoop van uw eerste huis. Een hypotheek is voor starters vaak lastig af te sluiten. Voor starters zijn er gelukkig wel mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw ouders mee laten tekenen, een bedrag laten schenken of een starterslening afsluiten. Door op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden voor uw situatie kan uw eerste eigen huis wellicht toch dat huis worden dat eerst onbereikbaar leek.

Startershypotheek

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke beslissing waar meer bij komt kijken dan een aantrekkelijke rente. Dit geldt al helemaal als u als starter een huis wilt kopen. Als u uw financiële mogelijkheden wilt weten, kunt u zelf een snelle berekening maken. Echter vinden wij het belangrijk dat uw hypotheek aansluit op uw wensen en uw persoonlijke situatie, voor nu, maar ook voor in de toekomst. Wij staan hierin graag voor u klaar tijdens een persoonlijk gesprek dat is toegespitst op uw situatie.

Afspraak maken

U wilt als starter een huis kopen? Vraag dan vandaag nog hieronder een kosteloos adviesgesprek aan. Tijdens het gesprek is er voldoende gelegenheid om op uw persoonlijke vragen en situatie in te gaan. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • Hij is open en jong. Dit maakt het laagdrempelig om met hem een gesprek aan te gaan als starter. Hij let goed op wat je wil en legt alles duidelijk uit. Als je het niet snapt legt hij het net zo lang uit totdat het wel duidelijk is. Hij gaat geen grenzen opzoeken als het niet financieel nodig is en zorgt duidelijk voor een goede leefbare situatie.

  Djossy
 • De adviseur heeft ons goed geadviseerd. We zijn nu af van onze woekerpolis en hebben daarmee veel geld bespaard.

  Margreet S.
 • De adviseur is duidelijk, denkt mee en is prettig in de communicatie.

  Anajah Quentin
 • De adviseur is vakkundig en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Hij stelt gerichte vragen en luistert goed naar vragen en behoefte.

  M.F.G. Slee
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. Ons kantoor is gevestigd in Deventer.

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!