KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
 • Eerste huis kopen

EERSTE HUIS KOPEN?

Wij zorgen ervoor dat u goed voorbereid uw eerste huis koopt.

 • VRAGEN

  Bij het kopen van uw eerste huis spoken er veel vragen door uw hoofd. Wij geven u de juiste antwoorden op deze vragen.

 • WIJ OPEREREN LANDELIJK

  Het maakt ons niet uit waar u uw eerste huis wilt kopen, wij opereren landelijk en adviseren u graag.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Uw eerste huis kopen, een spannende tijd waarin er waarschijnlijk veel vragen door uw hoofd spoken. Is dit bijvoorbeeld wel de juiste tijd om een eerste huis te kopen? Zijn er voor mij als starter nog bepaalde regelingen en mogelijkheden op het gebied van hypotheken? Dit zijn vragen waar wij van Ekelmans Financieel Advies graag antwoord op geven.

Uw eerste huis financieren

Iedereen die bezig is met het kopen van een eerste huis, zal hiervoor een financiering moeten zien te vinden. Dit is een lastige klus omdat het aanbod van hypotheken erg divers is. Er zijn veel verschillende hypotheeksoorten, waarvan de een net iets beter aansluit dan de ander. Met het kopen van een huis is veel geld gemoeid en u zit er bovendien minimaal een aantal jaren aan vast. Het is dus verstandig om geen overhaaste beslissingen te nemen zodat u niet met een hypotheek komt te zitten die u met moeite kunt betalen. Laat u daarom zoveel mogelijk adviseren bij elke stap die u neemt.

Eerste huis kopen?

Als u als starter een eerste huis wilt kopen, dan zijn er meer mogelijkheden dan u denkt. Zo is er bijvoorbeeld de startersregeling waardoor u misschien net wel uw droomhuis kunt krijgen. Het is belangrijk om goed op te hoogte te zijn van de mogelijkheden om de juiste afweging te kunnen maken.

Eerste huis kopen? Laat ons u adviseren!

U wilt zorgeloos uw eerste huis kopen? Vraag dan vandaag nog hieronder een persoonlijk adviesgesprek aan. Tijdens het gesprek is er voldoende gelegenheid om op uw persoonlijke vragen en situatie in te gaan. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • Hij is open en jong. Dit maakt het laagdrempelig om met hem een gesprek aan te gaan als starter. Hij let goed op wat je wil en legt alles duidelijk uit. Als je het niet snapt legt hij het net zo lang uit totdat het wel duidelijk is. Hij gaat geen grenzen opzoeken als het niet financieel nodig is en zorgt duidelijk voor een goede leefbare situatie.

  Djossy
 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • De adviseur is vakkundig en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Hij stelt gerichte vragen en luistert goed naar vragen en behoefte.

  M.F.G. Slee
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. Ons kantoor is gevestigd in Deventer.

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!