KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
Hypotheekadvies in Deventer

HET BESTE HYPOTHEEKADVIES IN DIEPENVEEN

U woont in Diepenveen en u heeft hypotheekadvies nodig?

 • WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST

  Al jarenlang staan wij onze klanten in Diepenveen bij met een uitstekend hypotheekadvies.

 • ALTIJD DE BESTE DEAL VOOR U

  Wij vergelijken meerdere hypotheekverstrekkers om er voor u de beste uit te kiezen.   

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

U bent in Diepenveen op zoek naar een gedegen hypotheekadvies. Wanneer u een hypotheek afsluit dient u met veel zaken rekening te houden. Denk hierbij aan de hypotheekvorm, rentecontract, hypotheekverstrekker, geldigheid offerte en nog meer zaken. 

Welke hypotheek past bij u?

Er zijn verschillende hypotheekvormen. De meest bekende vormen zijn de aflossingsvrije, annuïteiten, spaar, lineaire en beleggingshypotheek. Tijdens het hypotheekadvies gaan we kijken welke vorm het beste bij u past. Elke vorm heeft zijn voor en nadelen.  

Rentevastperiode hypotheek

Wanneer u tijdens het hypotheekadvies bepaald heeft welke hypotheekvorm het beste bij u past gaan we kijken naar de rentevastperiode en welke hypotheekverstrekker de beste deal voor u heeft. Bij het afsluiten van de hypotheek heeft u de keuze om de rente vast te zetten. Dat betekent dat u de komende jaren de rente vast zet voor een bepaalde periode. Dan kan voor 5, 10, 20 of zelf 30 jaar. Ook kunt u voor uw hypotheek kiezen voor variabele rente. Uw hypotheekrente wijzigt dan maandelijks. 

Afspraak maken

U heeft vragen met betrekking tot uw hypotheek en woont in de omgeving van Diepenveen, kortom u bent op zoek naar een uitstekend hypotheekadvies in Diepenveen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak bij ons op kantoor in Deventer. Uiteraard komen we ook graag bij u langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen. Zonder hier persoonlijke belangen mee te laten spelen. Prettig en open contact zonder aan professionaliteit in te leveren. Hij weet waar hij mee bezig is en zal alle mogelijkheden aanspreken om tot een goed eindresultaat te komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden. 

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!